Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Työpaikat

Liikenneasematyöntekijä Neste KivenlahtiEtsimme asiakasyrityksellemme Neste Kivenlahdelle koko- tai osa-aikaista liikenneasematyöntekijää.

Neste K -asemat ovat koko Suomen liikenneasemaverkoston kovinta kärkeä: asemilla panostetaan sekä puitteisiin että tuotteisiin uusilla, asiakaslähtöisemmillä tavoilla. Neste K -asemat tarjoavat maan mukavimmat tauot ja Suomessa jalostetut, huippulaatuiset Nesteen polttoaineet sekä muut sujuvassa liikenteessä tarvittavat tuotteet.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä, eduksi on pikaruoka- tai kahvilakokemus. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tunnet ikärajavalvottavien tuotteiden myyntiin liittyvät määräykset, sekä muut kassatyöhön liittyvät velvoitteet ja sinulla on hygieniapassi. Toivomme mahdollisuutta tehdä töitä aseman aukioloaikoina ma - pe 06 - 23, la 8-23 ja su 9 - 23.

Mikäli sinulla ei ole kokemusta kassatyöskentelystä annamme riittävän perehdytyksen työhön. Vastuuntunto ja halu oppia uusia asioita ovat edellytys, samoin kuin vähintään 18-vuoden ikä.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen vuokratyösuhteen, palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot ovat liikenneaseman aukioloaikojen mukaiset.
Täytä hakemus!

Kirjaudu partnerinettiin