Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Työnhakijoille

Henkilöstöpartnerin mielestä hyvä työ joustaa elämäntilanteiden mukana.

Toisinaan haluamme luoda määrätietoisesti urapolkua ja kehittyä työssämme yhä haasteellisempiin tehtäviin. Toisinaan taas perhe, opiskelut tai harrastukset vievät aikaa ja silloin on hyvä, että töitä voi tehdä hieman vähemmän. Siksi tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia töitä sekä keikkatyötä.

Rekrytointi voi tapahtua myös suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen, jolloin työsopimuksesi kirjoitetaan alusta saakka asiakasyrityksemme kanssa. Henkilöstöpartneri toimii asiantuntijana rekrytointiprosessin läpiviennissä.

 

Rekrytointiprosessi – tie hakijasta tekijäksi

Rekrytointiprosessimme alkaa siitä kun täytät hakulomakkeen. Voit hakea joko suoraan johonkin avoinna olevaan tehtäväämme tai täyttää avoimen hakemuksemme.

Hakemukseen kannattaa kirjoittaa omin sanoin ja turhia kainostelematta, miksi uskoisit olevasi sopiva hakija kyseiseen tehtävään. On hyvä, jos samalla hieman tutustut myös kyseiseen asiakasyritykseemme.

Jos täytät avointa hakemusta, kerro laajasti minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja millaisissa työvuoroissa voit työskennellä. Meidän on hyvä tietää myös hieman elämäntilanteestasi, eli oletko etsimässä lyhyttä vai pidempiaikaista työsuhdetta ja onko osa- vai kokoaikainen työ sinulle parempi vaihtoehto.

Hakemukseen on hyvä liittää myös CV, eli ansioluettelo, josta näkyy mahdolliset opintosi ja aikaisemmat työsuhteesi. Myös kuvan liittäminen hakemukseen on aina plussaa!

 

Hakemusten käsittely ja haastattelut

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, käsittelemme ne yleensä muutaman päivän sisällä.

Tehtävään ja asiakasyrityksemme tarpeisiin parhaiten sopiville hakijoille suoritamme puhelinhaastattelun. Mikäli omat toiveesi ja asiakasyrityksemme tarpeet vastaavat, pyydämme Sinut haastatteluun.

Haastatteluun tullessasi sinun olisi hyvä miettiä vahvuuksiasi kyseistä tehtävää ajatellen. Mitä annettavaa juuri Sinulla kyseiselle yritykselle voisi olla ja kuinka hyvin yritys ja siinä avoinna oleva tehtävä sopii omiin ammatillisiin suunnitelmiisi? Ota haastatteluihin mukaasi myös työtodistukset aikaisimmista työsuhteistasi sekä suosittelijoittesi yhteystiedot.

Potentiaalisimmat hakijat kutsumme asiakkaamme suorittamaan loppuhaastatteluun. Mikäli saat kutsun, voit olla varma siitä, että Sinulla on kykyjä kyseiseen tehtävään. Loppu onkin kiinni siitä, kuinka hyvin pystyt tuomaan kykysi esiin loppusuoralla.  Olemme loppuhaastatteluissa mukana, ja pyrimme esittelemään sinut siten, että voit tuoda parhaat puolesi esiin.

 

Palkkauspäätökset

Palkkauspäätöksistä ilmoitamme kaikille jatkohaastatteluissa olleille heti kuin mahdollista.  Mikäli tulit valituksi, teemme kanssasi työsopimuksen ja ohjeistamme sinut työn alkuun. Ilmoitamme myös, mikäli valinta ei tällä kertaa osunut sinuun.

Suorarekrytoinnissa asiakasyrityksemme ilmoittaa yleensä palkatuille valinnasta. Heiltä saat samalla myös tarkemmat ohjeet työsopimuksen kirjoittamiseen ja työn aloittamiseen liittyvistä asioista. Me tulemme ilmoittamaan sinulle, mikäli et tullut valituksi. Tällöin voimme yhdessä miettiä, olisiko meillä avoinna jokin muu toiveitasi vastaava tehtävä.

 

Uusi työ – onnea!

Hyvin sujuneen rekrytointiprosessin lopussa sinua odottaa uusi työpaikka – onnea!

Valintasi jälkeen teemme kanssasi työsopimuksen ja toimimme jatkossa juridisena työnantajanasi. Huolehdimme palkanmaksustasi sekä työnantajan muista lakisääteisistä maksuista ja velvoitteista, kuten loma- ja sairauslomakorvauksista, eläkkeistä, vakuutuksista ja työterveyshuollosta.

Työsopimuksen mukana saat kirjalliset ohjeet tärkeimmistä työsuhteeseesi liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi työtuntien ilmoittamisesta tai sairaus- ja tapaturma-asioissa toimimisesta. Saat myös oman kontaktihenkilösi yhteystiedot, häneen voit olla aina yhteydessä kaikissa työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissäsi.

Tulemme noudattamaan kohdallasi aina samaa työehtosopimusta, kuin mikä asiakasyrityksessämme on käytössä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että työajat, palkat, tauot, erilaiset palkan lisät, palkalliset sairauslomat ja muut työehtosopimukseen perustuvat työsuhde-etuudet määräytyvät asiakasyrityksemme työehtosopimuksen mukaan.

Henkilöstöpartnerin työntekijänä saat henkilökohtaiset tunnukset sähköiseen tuntikirjausjärjestelmäämme. Sen avulla voit ilmoittaa meille mm. tekemäsi työvuorot, joiden pohjalta maksamme palkkasi. Mikäli olet ns. keikkatyösuhteessa, voit järjestelmän kautta varata myös työvuoroja, ilmoittaa halukkuudestasi lisätöihin sekä tarkistaa jo tehtyjä työvuorojasi.

Asiakasyrityksemme, johon sinut on palkattu, antaa tarkemmat ohjeet työhösi. Heiltä saat perehdytyksen ja he tulevat jatkossa määrittelemään tarkemmin työaikasi ja – tehtäväsi. Myös he saattavat järjestää henkilöstölleen erilaisia koulutuksia, joihin olet automaattisesti tervetullut, mikäli ne liittyvät omaan työhösi yrityksessä.

Toivomme, että otat rohkeasti yhteyttä nimettyyn kontaktihenkilöösi aina, kun jokin työsuhteeseen liittyvä asia mietityttää tai haluat antaa palautetta. Palautteesi on meille tärkeää, jotta osaamme kehittää toimintaamme ja palvella Sinua mahdollisimman hyvin.

Kirjaudu partnerinettiin