Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Myyjä Belizia Iso-OmenaHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut kaupan sektorille. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki työnantajavelvoitteet ja maksamme työntekijöillemme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Haemme nyt SAMSONITE/ BELIZIA - MYYMÄLÄÄN myyjää 30h/vko työsuhteeseen. Tulet työskentelemään Ison Omenan myymälässä

Olet hakemamme henkilö, mikäli

- Suhtaudut intohimoisesti myyntityöhön ja haluat tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista asiakaspalvelua.
- Haluat kehittyä työssäsi ja kiinnostut uusista työtehtävistä ja mahdollisuuksista
- Omaat hyvän tyylitajun, olet kiinnostunut laadusta ja merkkituotteista
- Olet tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Aiempi työkokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee.
Pyrimme jokaisen asiakkaamme kohdalla parhaimpaan mahdolliseen palvelukokemukseen.

Työvuorot vaihtelevat päivätyöstä, viikonloppu- ja iltatöihin. Päivittäinen työ sisältää mm. aktiivista myyntityötä, tuotteiden esillepanoa, myymälän siisteydestä huolehtimista, ruuhkapiikkejä ja hiljaisia hetkiä. Nautimme kaikista työpäivän vaiheista ja osaamme aktivoida itsemme, tätä edellytämme myös Sinulta.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta www.henkilostopartneri.fi

Huomioithan, että kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään Henkilöstöpartneri Vertico Oy:n kautta.


Lisätietoja tehtävästä antaa Erja Nyholm 040-9696466 / 040-9696430

Hakuaika päättyy 15.10.2019, mutta haastattelut aloitamme pikaisesti.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin