Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Taksinkuljettajaksi TurkuunHaemme kokoaikaista taksinkuljettajaa Safe Taxille Turkuun.

Edellytämme hakijalta vähintään B-ajokorttia. Sinulla voi olla ammattiajolupa, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen tehtävään. Tehtävässä parhaiten menestyy asiakaspalveluhenkinen, joustava ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on halu tehdä töitä.

Tarjoamme sinulle peruspalkan + suoritteiden mukaisen prosentin ajoista, korkealaatuisen ja turvallisen kaluston. Lisäksi yrityksellä on kiinteitä tilausajoja. Työtä on tarjolla päivä-, ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroissa. Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään.


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin