Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Vastuumyyjä K-Market 37,5 h/vkoVastuumyyjä K-Market (37,5t)

Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Haemme nyt kokoaikaista (37,5t) vastuumyyjää Turun keskustan tuntumassa sijaitsevaan K-Markettiin.

Edellytämme
vahvaa ruokakaupan osaamista
kykyä ja halua ottaa vastuuta
asiakaspalveluhenkistä asennetta
tiimipelihenkeä ja kannustavaa otetta
Tarjoamme
itsenäisen ja monipuolisen työn
säännöllisen työajan
kokoaikaisen työsuhteen

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.henkilostopartneri.fi. Hae tehtävään mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut heti ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 28.2.2019. Työt alkavat joko heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Pasi Pitkäjärvi puh. 050 373 0994 tai pasi.pitkajarvi@henkilostopartneri.fi


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin