Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Asiakasneuvoja toistaiseksi voimassaoleva työsuhde TampereKokoaikainen asiakasneuvoja Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme asiakaspalvelijoita asiakaslähtöiseen työhön. Tehtäväsi on palvella asiakkaita, esitellä uusia tuotteita ja tarjota asiakkaalle parempia ratkaisumalleja jotka soveltuvat hänen tarkoituksiinsa. Lisäksi asiakkaille on tarjolla ilmaispalveluita.

Tarjoamme kokopäivätyön, kiinteän kuukausipalkan ja mukavan työtiimin. Tarjoamme lisäksi hyvät etenemismahdollisuudet, asiakasyrityksemme täyttää kaikki avoimet paikkansa ensisijaisesti yrityksen sisäisenä rekrytointina. Työsuhde alkaa sovittavasti kevään aikana.

Sinun ei tarvitse olla asiakaspalvelun ammattilainen, tehtävään järjestetään kattava palkallinen koulutus. Tärkeintä on, että viihdyt ihmisten parissa työskennellessäsi.

Työ tapahtuu myymälässä. Sinun tehtävänäsi on palvella heidät mahdollisimman hyvin ja antaa asiakkaille uudenlainen palvelukokemus, jossa tarkoituksena ei ole myydä mahdollisimman paljon, vain aidosti kuunnella asiakkaiden tarpeet.

Täytä hakemus www.henkilostopartneri.fi käsittelemme hakemukset välittömästi.

Lisätietoja Erja Nyholm puh 040 9696 466

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin