Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Asiakasneuvoja, kesätyö LahtiAsiakasneuvoja

Haemme asiakasyrityksellemme asiakaspalvelijoita asiakaslähtöiseen työhön. Tehtäväsi on palvella asiakkaita, esitellä uusia tuotteita ja tarjota asiakkaalle parempia ratkaisumalleja jotka soveltuvat hänen tarkoituksiinsa. Lisäksi asiakkaille on tarjolla ilmaispalveluita.

Työsuhde voi alkaa maalis-huhtikuussa ja se päättyy syyskuun lopussa.

Sinun ei tarvitse olla asiakaspalvelun ammattilainen, tehtävään järjestetään kattava palkallinen koulutus. Tärkeintä on, että viihdyt ihmisten parissa työskennellessäsi. Tulet oppimaan paljon asiakaspalvelusta ja vuorovaikutuksesta.

Tarjoamme mahdollisuuden jatkaa työskentelyä talven ajan sovittavasti tai kokoaikaisena.

Työ tapahtuu myymälässä. Sinun tehtävänäsi on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja antaa uudenlainen palvelukokemus, jossa tarkoituksena ei ole myydä mahdollisimman paljon, vain aidosti kuunnella asiakkaiden tarpeet.


Esihaastattelut käynnistyvät heti , jatkohaastattelut 6.3 ja työt alkaa maalis-huhtikuussa 2019.

Täytä hakemus www.henkilostopartneri.fi

Lisätietoja Kalle Järvelä

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin