Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Verkkokaupan kehittäjäVerkkokaupan kehittäminen on yrityksille tärkeää, osuus myynnistä kasvaa jatkuvasti. Monet asiakkaistamme, joila on menestyviä brändejä, kehittävät verkkokauppaansa. Etsimme nyt heille vahvistusta verkkokaupan kehittämiseen. Kyseessä on PK-yrityksiä, joten arvostamme kykyä sekä oma-aloitteiseen työskentelyyn että tiimityöhön, kommunikointikykyä, motivaatiota omaan työhön ja kehittymiseen, ideoita ja kehittämisotetta. Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin. Olennaista on kyky tehdä itsenäisesti työtä.

Edellytämme sinulta kokemusta mielellään useista näistä: sähköisen kaupankäynnin alustan palveluiden hallinta, kyky suunnitella tuotehallintaa, seurata ja tulkita myyntiä,ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin työkaluista, ymmärrystä hyödyntää päämiehiltä saatavaa materiaalia verkkokaupan myynnin kehittämiseen, näyttöä tuloksellisesta verkkokaupan myynnistä ja markkinoinnista, mainos- ja markkinointimateriaalin tekemistä, kuvankäsittelyohjelmien hallintaa.
Jos kiinnostut, lähetä avoin hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä välittömästi. Lähetä hakemuksesi 15.11.2018 mennessä.
Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin