Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Myyjiä (30 h/vko) K-Supermarket KivikukkaroMyyjiä (30 h/vko) K-Supermarket Kivikukkaro


Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Haemme nyt innostuneita, huolellisia ja oma-aloitteisia ihmisiä Turun keskustassa sijaitsevan K-Supermarket Kivikukkaron eines- ja leipäosastolle. Työtunteja on noin 30 tuntia viikossa. Huomioithan, että
K-Supermarket Kivikukkaro on savuton työpaikka.

Olethan
- vähintään 18-vuotias
- valmis tekemään töitä kaupan aukioloaikojen mukaan
- ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelusta kiinnostunut
- kokemus kassatyöskentelystä on eduksi
Tarjoamme
- kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkan
- kokemusta kaupan alan vaihtelevista tehtävistä


Täytä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.henkilostopartneri.fi. Käsittelemme jo hakuajalla vain tätä kautta tulleita hakemuksia.


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin