Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Kuorma-autonkuljettaja, roudari , astiavuokraus Jubilee OyJubilee vuokraa kattausvalmiit ruokailu- ja tarjoiluastiat jopa 30 000 hengen tilaisuuksista pieniin perhejuhliin.

Haemme kuljetus-roudaustiimiin kaksi C-kortin omaavaa työntekijää. Vastaat päivittäin asiakkaiden astioiden ja kalusteiden toimituksista sekä osallistut myös rakennus- ja purkutöihin. Tapahtumina ovat yksityisten henkilöiden perhejuhlat, isot yleisöfestarit sekä kansainväliset konferenssit. Pääsääntöisesti tehtävät ovat pääkaupunkiseudulla mutta tarvittaessa olet valmis ennalta sovittuihin keikkoihin eri puolille Suomea.

Työ on toistaiseksi voimassaoleva.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta www.henkilostopartneri.fi.
Huomioithan, että kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään Henkilöstöpartneri Vertico Oy:n kautta.

Lisätietoja tehtävästa antaa Erja Nyholm puh 040 9696 466

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin