Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Työpaikat

Kokoaikainen ruuan verkkokaupan keräilijä / 2 paikkaaRuuan verkkokaupan keräilijä, 2 paikkaa

Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä. Joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro. Aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Ruuan nettikauppa kasvaa voimakkaasti. Työtehtävänä on asiakkaan tilaamien tuotteiden kerääminen myymälästä.

Etsimme uusia keräilijöitä asiakkaallemme. Keräilijä työskentelee Kannelmäen Prismassa arkisin 5 päivää viikossa: 4 keräilyvuoroa ja 1 kassavuoro.

Aamukeräily alkaa kello 6:00. Tarkista, että pääset aamuisin työvuoroon. Kassavuorot ovat 8-16 tai 10-18. Välillä myös lauantaisin töitä.

Ennen töiden aloitusta on kattava kassa- ja keräilykoulutus.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Edellytykset tässä työssä onnistumiselle ovat:

1. Hyvä fyysinen kunto, kävelymatkaa tulee keräilyssä varsin paljon.
2. Laatutietoisuus ja tarkkuus. Kauppakassin asiakkaille on annettu lupaus laadukkaasta palvelusta.
3. Päivittäistavarakaupan tuotteiden tuntemus on eduksi. On hyvä tunnistaa erilaiset erikoishedelmät, vihannekset, mausteyrtit, maitotuotteiden laaja tarjonta jne. Tämä nopeuttaa keräilyä, kun ei tarvitse pähkäillä.

Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen sekä kykenet itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Tehtävään edellytetään vähintään 18-vuoden ikää.

Haku päättyy 30.4.2019Täytä hakemus!

Kirjaudu partnerinettiin