Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Työpaikat

Henkilöstöassistentti TYÖKOKEILUUN HelsinkiinHenkilöstöpartneri on erityisesti palvelualan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Toimimme Turun-, Tampereen- ja pääkaupunkiseudun alueella.

Mikäli olet tällä hetkellä työtön työnhakija ja olet kiinnostunut oppimaan uuden ammatin työkokeilun kautta, tutustu tähän. Emme etsi valmista tekijää, vaan koulutamme oppimisesta innostuneen henkilön työskentelemään kasvavassa yrityksessämme. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Tehtäviisi tulee kuulumaan mm:
- asiakkaiden ja työntekijöiden palveleminen puhelimitse
- työpaikkojen avaaminen eri tietojärjestelmissä
- työpaikkahakemusten käsittely ja myöhemmin myös haastattelut
- työvuorojen täyttäminen asiakkaiden toimeksiantojen perusteella
- mahdollisesti työntekijöiden kouluttaminen
- palkka-asioiden hoitaminen

Arvostamme kokemusta kaupan alalta ja/ tai muista palvelualan tehtävistä. Teemme työkokeilun ajaksi perehdytys- ja koulutussuunnitelman. Englanninkielen taidosta on etua, mutta ei välttämätön.

Edellytämme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot; Excel, PowerPoint ja Word. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aktiivista, vastuullista ja palveluhenkistä toimintaotetta. Osaat tehdä töitä itsenäisesti ja ryhmässä.

Helsingin toimistomme on avoinna arkisin 6:30-20:00. Työhön kuuluu viikonloppupäivystys vuorolistan mukaan. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä.

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kasvavaan yritykseen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, pikaisestikin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Erja Nyholm 040-9696 466.

Mikäli sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, tee meille hakemus. Liitä mukaan CV, jossa työhistoriasi lisäksi kerro alussa lyhyesti, miksi kiinnostuit tästä työpaikasta ja miksi olisit meille oikea henkilö.

Täytä hakemus!

Kirjaudu partnerinettiin