Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Työpaikat

Samsonite, kiinan kielen taitoinen myyjä 15tuntia / viikko , Helsingin keskustaHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut kaupan sektorille.

Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Etsimmekin nyt osa-aikaista kiinan kielen taitoista myyjää, 15h/vko ja ensisijaisesti viikonloppuihin, Samsoniten myyntipisteeseen Helsingin ydinkeskustaan.


Suhtaudut intohimoisesti myyntityöhön ja haluat tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista asiakaspalvelua. Olet tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee.

Pyrimme jokaisen asiakkaamme kohdalla parhaimpaan mahdolliseen palvelukokemukseen.

Työvuorot vaihtelevat päivätyöstä, viikonloppu- ja iltatöihin. Päivittäinen työ sisältää mm. aktiivista myyntityötä, tuotteiden esillepanoa, myymälän siisteydestä huolehtimista, ruuhkapiikkejä ja hiljaisia hetkiä. Nautimme kaikista työpäivän vaiheista ja osaamme aktivoida itsemme, tätä edellytämme myös Sinulta. Haluamme, että voit tarpeen niin vaatiessa tehdä tuurauksia myös muissa pääkaupunkiseudun myymälöissä.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta www.henkilostopartneri.fi

Huomioithan, että kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään Henkilöstöpartneri Vertico Oy:n kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erja Nyholm p.040 9696 466Täytä hakemus!

Kirjaudu partnerinettiin