Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Työpaikat

Messutarjoilija, MessukeskusHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, sillä arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja kehittyvää yhteistyötä. Yhteinen polku muodostuu yhteisten kokemusten kautta.

Etsimme asiakasyrityksillemme osa-aikaisia messutarjoilijoita Helsingin Messukeskukseen. Messukeskuksessa on kauden 2019-2020 aikana liki 100 tapahtumaa, joissa vierailee yli 1.1 miljoonaa kävijää. Tilaisuuksien kirjo on Matkamessuista American car showhun ja siksi myös asiakaskunta, jota palvellaan on aina erilainen vaatimuksiltaan.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Työhön kuuluu siisteyden ylläpitoa, astiahuoltoa ja asiakaspalvelua . Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvä paineensietokyky sekä loistavat vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tehtävään edellytetään vähintään 17-vuoden ikää ja hygieniapassia.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen vuokratyösuhteen, palkkaus on majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 09:00-21:00 välille.

Esihaastattelut käynnistyvät heti , jatkohaastattelut ja työt alkaa heti Tammikuussa 2019.

Käy tutustumassa www.messukeskus.com-sivuihin, josta löydät tapahtumakalenterin, mistä näet mahdolliset tulevat työvuorosi.


Lisätietoja Erja Nyholm puh 040 9696 430

Täytä hakemus!

Kirjaudu partnerinettiin