Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Työpaikat

Luksustuotteiden myyjiä laajenevaan kauneushoitolaanHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet.

Haemme asiakasyrityksellemme luksustuotteiden myyjiä.

Uudenaikainen Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitseva koko kehon hyvinvointiin erikoistunut kauneusklinikka etsii joukkoonsa innokkaita luksustuotteiden myyjiä työskentelemään laadukkaiden ihonhoitotuotteiden parissa. Työskentelet omassa työhuoneessa kauniissa ja edustavissa työvaatteissa. Työtehtävänäsi on tavata päivässä kolmesta neljään asiakasta ja esitellä heille uusi tapa hoitaa ihoa. Asiakashankinta on tehty puolestasi. Työaika on noin 35 tuntia viikossa ja työajat sijoittuvat 9-19 välille ja joka toinen lauantai on työpäivä.

Mikäli olet halukas oppimaan uutta, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen tehtävään sekä tuotteeseen, joten kokemusta tai koulutusta alasta ei vaadita. Työssä menestyminen vaatii sitkeyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia konseptin mukaisesti.


Katso linkki työtehtävästä

https://www.youtube.com/watch?v=6dLbfxFHG5Q


Haastattelut käynnistyvät välittömästi ja koulutus sovitaan erikseen ja se on palkallinen.


Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta www.henkilostopartneri.fi
Huomioithan, että kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään Henkilöstöpartneri Vertico Oy:n kautta.

Täytä hakemus!

Kirjaudu partnerinettiin