Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Edustustaitoinen kokkiHaemme kokkia viihtyisään henkilöstöravintolaan vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaiseen työhön Espoon Tapiolaan.

Valmistamme ruoan paikan päällä käyttäen sekä kotimaisia, että kansainvälisiä makuja. Ruokafilosofiamme perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin ja maittavaan oikein maustettuun ruokaan. Tärkeä osa sitä ovat sesongit, vihannekset ja marjat, kokojyvätuotteet, kasvikset ja pähkinät tai siemenet.

Kokkimme kunnioittavat ja arvostavat tuoreita ja korkealaatuisia kotimaisia raaka-aineita, jotka ovat lähialueella tuotettuja ja sitä kautta ilmastoystävällisiä. Ravintolan henkilökunta hoitaa ja vastaa myös edustustarjoilujen tuottamisesta.

Eikö kuulostakin suorastaan herkulliselta työpaikalta?

Haemme joko vastavalmistunutta tai jo kokemuksensa hankkinutta kokkia, jolla on halu oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista. Työssäsi noin puolet ajasta kuluu edustustilaisuuksien hoitamisessa ja puolet henkilöstöravintolan lounaan parissa. Tässä on hieno paikka tiimipelaajalle, joka haluaa edetä urallaan!

Tässä tehtävässä on mukavat työajat, työ on arkena ma-pe ja lähes poikkeuksetta työaika aikavälillä 7-16!
Laitathan hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin