Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

BonusneuvojaHaemme bonusneuvojia kauppakeskuksiin.

Olethan myyntihenkinen, joustava ja motivoitunut työntekijä?

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolle S-Etukortti sekä S-mobiili ovat tuttuja. Puhut sujuvasti suomen kieltä. Eduksi katsotaan englanninkielen lisäksi muu kielitaito.

Tarjoamme keikkatyötä bonusneuvojan roolissa HOK-Elannon osuuskaupan toimipaikoissa ja kauppakeskuksissa. Tämä työ sopii hyvin toisen työn tai opiskelujen oheen.

Tehtävään järjestetään koulutus, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Lähinnä into työntekemiseen, sitoutuminen ja asenne ratkaisevat. Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin