Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

A la carte-tarjoilija, Musiikkimuseo FamePuriko Biisikärpänen? Onko musiikki ja ruoka intohimosi!

Jos vastaus on kyllä, niin tässä on place to be osaaville salitarjoilijoille. Kauppa- ja elämyskeskus Tripla avautuu lokakuun 17. päivä ja samalla avautuu Pasilaan jotain poikkeuksellista, jota ei Suomessa ennen ole ollut. Nimittäin Musiikkimuseo Fame!

Famessa tulevat yhdistymään suomalainen musiikki laidasta laitaan ja alan uusinta mahdollista teknologiaa hyödyntäen ja museokävijää osallistuttaen. Ravintola Fame tulee olemaan suomalaisen musiikin ystävän uusi olohuone, jossa nautitaan rehellistä suomalaista ruokaa rennosti ja jossa musiikki kietoutuu elämykseen monella tapaa. Share the Fame!

Odotamme työntekijältä aktiivista ja innostunutta otetta salitarjoiluun (pöytiintarjoilu). Toivottavasti olet joustava työaikojen suhteen, sillä odotettavissa on erilaisia asiakastilaisuuksia joista sinä työntekijänä pääset myös nauttimaan työn lomassa!

Kielitaitona englanti ja suomi ovat välttämättömät.

Musiikkimuseo Fame avautuu 17.10. mutta töitä on tarjolla jo aikaisemmin.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin