Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Kokki Tiederavintola HeurekaHEUREKA!

Tiederavintola Heureka on Vantaan Tikkurilassa oleva elämysravintola, jossa yhdistyvät tiede, palvelu ja ehkpä pieni ruoalla leikittelykin on sallittua. Vai miltäpä kuullostaa räjähtäneet perunat, lilat porkkanat tai sininen muusi?

Tiederavintolassa on päivittäin tarjolla laadukkaista raaka-aineista tehty lounaspöytä, science snack menu ja lisäksi kahvilan palvelut ja tuotteet. Lisäksi Tiederavintolan tehtäviin kuuluu palvella kokousväkeä eri tilaisuuksissa.

Haemme nyt osaavaa ja reipasta kokkia Tiederavintola Heurekaan.

Olethan siis reipas, iloinen ja hyvän paineensietokyvyn omaava omatoiminen ammattilainen. Ja muista Tiederavintolassa saa vähän hullutellakin keittiössä tieteen nimissä!

Hygieniapassi on luonnollisesti välttämätön.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli haethan pikaisesti!

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin