Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Henkilöstöassistentti TYÖKOKEILUUN HelsinkiinHenkilöstöpartneri on erityisesti palvelualan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Toimimme Turun-, Tampereen- ja pääkaupunkiseudun alueella.

Mikäli olet tällä hetkellä työtön työnhakija ja olet kiinnostunut oppimaan uuden ammatin työkokeilun kautta, tutustu tähän. Emme etsi valmista tekijää, vaan koulutamme oppimisesta innostuneen henkilön työskentelemään kasvavassa yrityksessämme. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Tehtäviisi tulee kuulumaan mm:
- asiakkaiden ja työntekijöiden palveleminen puhelimitse
- työpaikkojen avaaminen eri tietojärjestelmissä
- työpaikkahakemusten käsittely ja myöhemmin myös haastattelut
- työvuorojen täyttäminen asiakkaiden toimeksiantojen perusteella
- mahdollisesti työntekijöiden kouluttaminen
- palkka-asioiden hoitaminen

Arvostamme kokemusta kaupan alalta ja/ tai muista palvelualan tehtävistä. Teemme työkokeilun ajaksi perehdytys- ja koulutussuunnitelman. Englanninkielen taidosta on etua, mutta ei välttämätön.

Edellytämme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot; Excel, PowerPoint ja Word. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aktiivista, vastuullista ja palveluhenkistä toimintaotetta. Osaat tehdä töitä itsenäisesti ja ryhmässä.

Helsingin toimistomme on avoinna arkisin 6:30-20:00. Työhön kuuluu viikonloppupäivystys vuorolistan mukaan. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä.

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kasvavaan yritykseen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, pikaisestikin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Erja Nyholm 040-9696 466.

Mikäli sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, tee meille hakemus. Liitä mukaan CV, jossa työhistoriasi lisäksi kerro alussa lyhyesti, miksi kiinnostuit tästä työpaikasta ja miksi olisit meille oikea henkilö.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin