Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Kesätyöntekijä DNA Kauppa HämeenlinnaMyyjä, DNA Kauppa (Hämeenlinna)

Koetko suurta paloa asiakkaiden palvelemiseen ja tulokselliseen myyntityöhön?
DNA:lla sinulla on mahdollista tehdä palkitsevaa myyntityötä huippuporukassa ja alan laadukkaimpien tuotteiden ja palveluiden parissa. DNA on erinomainen paikka työntekijälle kehittyä entistä paremmaksi ja edetä omalla urallaan. Tästä todistuksena yhtiön saama 1. Sija Great Place To Work tutkimuksessa (suurten työnantajien sarja)!

Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja DNA:n laadukkaiden palveluiden ja tuotteiden myynti. Järjestämme tehtävään kattavan koulutuksen, joten sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, joskin kokemus myynnistä katsotaan eduksi. Koulutus on palkallinen.

Palkkaus on pohja+provisio. Takuuna ICT alan TES.

Eli Sinä joka koet olevasi huipputyyppi ja erinomainen myyjä, niin tämä työ on sinua varten!


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin