Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Siistijä Turun seudulleHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erityisesti palvelu- ja kaupan alan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Etsimme reipasta ja luotettavaa siistijää osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Turun alueelle. Tehtäväsi on toimisto- ja kotisiivousta.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa siivousalan kokemusta, koska koulutamme sinut tarvittaessa tehtävään.
Vaatimuksena hyvä suomen kielen taito sekä B-ajokortti.


Jos kiinnostuit ja koet että voisit olla etsimämme henkilö, älä aikaile, vaan laita hakemus osoitteessa: www.henkilostopartneri.fi

HAKU PÄÄTTYY 17.2.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin