Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Tunnettujen brändien verkkokaupan kehittäjäNyt etsimme asiakkaalllemme Norris Cosmeticsille

VERKKOKAUPAN OSAAJAJA KEHITTÄJÄ

Asiakkaamme on menestyksekäs brändikosmetiikan maahantuoja, merkkeinään vahvat tunnetut brändit ja uudet luonnonkosketiikkabrändit.

Jos haluat tehdä työtä Helsingin keskustassa ja olla mukana kehittämässä yrityksen verkkokauppaa niin tätä paikkaa kannattaa hakea heti.

Arvostamme
- kykyä sekä oma-aloitteiseen työskentelyyn että tiimityöhön pienessä organisaatiossa.
- kommunikointikykyä, ideointia ja luovuutta
- kosmetiikan osaaminen tai vahva kiinnostus ovat eduksi.

Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta sähköisen kaupankäynnin alustan palveluiden hallinnasta, kykyä suunnitella tuotehallintaa, seurata ja tulkita myyntiä, vahvaa projektinhallintataitoa, ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin työkaluista
ymmärrystä hyödyntää päämiehiltä saatavaa materiaalia verkkokaupan myynnin kehittämiseen, näyttöä tuloksellisesta verkkokaupan myynnistä ja markkinoinnista
mainos- ja markkinointimateriaalin tekemistä, kuvankäsittely ohjelmien hallintaa.

Henkilöstöpartneri Vertico tekee esivalinnan, lopullisen päätöksen ja haastattelun tekee asiakas.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin