Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Ruuan verkkokaupan keräilijäLöytyykö sinulta ryhtiä, tahtoa ja puhtia?
Mikäli löytyy, olet etsimämme henkilö. Henkilöstöpartneri Vertico hakee nyt lisävoimia K-Citymarket Kupittaan ruuan verkkokaupan keräilyyn. Työaika on sopimuksen mukaan 15-25 tuntia viikossa ja työvuorot ovat arkisin klo 6-13.

Hyvän keräilijän ominaisuuksia ovat: 1) hyvä fyysinen kunto (kävelymatkaa tulee keräilyssä varsin paljon), 2) laatutietoisuus ja tarkkuus (asiakkaille on annettu lupaus laadukkaasta palvelusta), 3) päivittäistavarakaupan tuotteiden tuntemus (erilaiset erikoishedelmät, vihannekset, mausteyrtit, maitotuotteiden laaja tarjonta jne.).

Lähetä hakemuksesi pikaisesti: www.henkilostopartneri.fi. Haastattelut alkavat välittömästi ja hakuaika päättyy 30.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Pitkäjärvi, puh. 050 373 0994 / pasi.pitkajarvi@henkilostopartneri.fi.

Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin