Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Asiakasneuvottelija BTOB projekteihinHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Haemme asiakkaallemme MicroMedialle Helsinkiin

ASIAKASNEUVOTTELIJAA BTOB projekteihin.

Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja innostuva? Haluatko vahvistaa osaamistasi ja näyttää kenties piilevät kykysi? Tässä työssä kontaktoit asiakkaita puhelimitse. Varaat mm. tapaamisia, teet puhelinhaastatteluja, haet aktiivisesti myyntiliidejä jne. Olet mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia ja haluat kehittyä työssäsi. Pääset tutustumaan laajasti eri toimialoihin vaihtuvien projektien myötä. Tässä on loistotilaisuus hioa taitojasi.
Lisäksi sinulle on tarjolla MicroMedian oma Bulevardin Markkinointiakatemia, jossa saat eväitä menestymiseesi pitkään alalla toimineiden markkinoinnin ammattilaisten opastuksella. Saat oppia mm. BTOB myynnistä ja digitaalisesta markkinoinnista sekä inspiraatioita urapolullesi!
Haemme bisneshenkistä ja eteenpäin pyrkivää persoonaa, jolla on vahva menestymisen asenne. Myy itsesi meille haastatteluun!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Mielellään kokemusta myyntitehtävistä
Asiakaslähtöistä, dynaamista ja energistä otetta työntekoon
Aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan
Tavoitteellista ja tuloshakuista työskentelyotetta
Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja myynnillistä pelisilmää
Iloista, innostuvaa ja positiivista elämänasennetta
Nopeaa oppimis- ja mukautumiskykyä vaihtuviin projekteihin

Tarjoamme sinulle:
Kiinteän tuntipalkan ja provision
Erinomaisen perehdytyksen
Hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen
Viihtyisän toimistoympäristön Bulevardilla

Työtä tehdään ma-pe klo 8-16 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ota haaste vastaan ja täytä hakemus osoitteessa www.henkilostopartneri.fi 8.3.2019 mennessä. Liitäthän ansioluettelosi mukaan. Lisätietoja Erja Nyholm puh 040 9696 466 . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, toimi pian!

MicroMedia on perustettu 1978 ja siellä työskentelee 50 intohimoisesti B2B-asiakashankintaan suhtautuvaa ammattilaista. MicroMedian toimipiste sijaitsee Helsingissä. MicroMedia tuottaa ainoana markkinoilla toimivana palvelutarjoajana uusasiakashankinnan koko arvoketjun päättäjätiedoista, kohderyhmämarkkinointiin, sisällön suunnitteluun ja tuotantoon, analytiikkaan sekä liidien kvalifiointiin puhelinkontaktoinnin keinoin.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin