Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Kassamyyjä Nikkilän S-MarkettiinHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Etsimme työntekijää S-Market Nikkilään, työ sisältää pääasiassa hyllytystä eri osastoilla ja tarpeen mukaan myös kassavuoroja. Työ on fyysistä, eli vaatii hyvää kuntoa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Olethan
- vähintään 18-vuotias
- valmis tekemään töitä kaupan aukioloaikojen mukaan
- iloinen, reipas ja asiakaspalvelusta kiinnostunut
- ehkä jo hankkinut kokemusta kaupassa työskentelystä

Tarjoamme
- kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkan, mahdollisuus viikkopalkkaan
- koulutamme uudet työntekijät, koulutus sisältää tarvittavat passit
- työvuorot varaat joustavasti netissä
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan moniosaajaksi

Mikäli kiinnostuit, niin haethan meille töihin!

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.henkilostopartneri.fi. Käsittelemme vain tätä kautta tulleet hakemukset. Haastattelussa voit ilmoittaa halukkuutesi myös muihin meillä avoinna oleviin tehtäviin.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 23.7.2018 10:54:36Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin