Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Plokkari, Messukaudelle kevät 2020Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, sillä arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja kehittyvää yhteistyötä. Yhteinen polku muodostuu yhteisten kokemusten kautta.

Etsimme asiakasyrityksillemme osa-aikaisia plokkareita Helsingin Messukeskukseen. Messukeskuksessa on kauden 2019-2020 aikana liki 100 tapahtumaa, joissa vierailee yli 1.1 miljoonaa kävijää. Tilaisuuksien kirjo on Matkamessuista American car showhun ja siksi myös asiakaskunta, jota palvellaan on aina erilainen vaatimuksiltaan.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Työhön kuuluu siisteyden ylläpitoa, astiahuoltoa ja asiakaspalvelua . Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvä paineensietokyky sekä loistavat vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tehtävään edellytetään vähintään 18-vuoden ikää ja hygieniapassia.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen vuokratyösuhteen, palkkaus on majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 09:00-21:00 välille.

Esihaastattelut käynnistyvät joulukuussa 2019, 15.1.2020 Matkamessuilla.

Käy tutustumassa www.messukeskus.com-sivuihin, josta löydät tapahtumakalenterin, mistä näet mahdolliset tulevat työvuorosi.


Lisätietoja Erja Nyholm puh 040 9696 430

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin