Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Luksustuotteiden myyjiä 4.11.2019 alkavan koulutukseenHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet.

Haemme asiakasyrityksellemme luksustuotteiden myyjiä.

Uudenaikainen Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitseva koko kehon hyvinvointiin erikoistunut kauneusklinikka etsii joukkoonsa innokkaita luksustuotteiden myyjiä työskentelemään laadukkaiden ihonhoitotuotteiden parissa. Työskentelet omassa työhuoneessa kauniissa ja edustavissa työvaatteissa. Työtehtävänäsi on tavata päivässä kolmesta neljään asiakasta ja esitellä heille uusi tapa hoitaa ihoa. Asiakashankinta on tehty puolestasi. Työaika on noin 35 tuntia viikossa ja työajat sijoittuvat 9-19 välille ja joka toinen lauantai on työpäivä.

Mikäli olet halukas oppimaan uutta, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen tehtävään sekä tuotteeseen, joten kokemusta tai koulutusta alasta ei vaadita. Työssä menestyminen vaatii sitkeyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia konseptin mukaisesti.


Katso linkki työtehtävästä

https://www.youtube.com/watch?v=6dLbfxFHG5Q


Haastattelut käynnistyvät välittömästi ja koulutus alkaa 4.11.2019 se on palkallinen.


Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta www.henkilostopartneri.fi
Huomioithan, että kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään Henkilöstöpartneri Vertico Oy:n kautta.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin