Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 1.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2018!

Tämän vuoden joulutervehdyksiin varatut varat olemme lahjoittaneet
AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.

Näitä haetaan juuri nyt

Ravintolatyöntekijä, Chalupa LönnrotinkatuHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Asiakkaamme Chalupa on meksikolaistyyliseen laadukkaaseen ja tuoreeseen katuruokaan erikoistunut fast casual -ravintolaketju, jonka pohjalla on pitkä ja intohimoinen kehitystyö. Ruoat valmistetaan alusta loppuun asti itse korkealaatuisista, terveellisistä raaka-aineista ja annokset kasataan toiveiden mukaan asiakkaan silmien edessä.

Työssä menestymiseen tarvitaan iloista asiakaspalveluasennetta, järjestelmällistä ja toimeliasta työskentelyotetta sekä kiinnostusta ruokaa ja ruoanlaittoa kohtaan.

Etsimämme työntekijä on eloisa persoona, vastuuntuntoinen työntekijä ja ystävällinen työkaveri. Chalupa Lönnrothinkadulla on anniskeluoikeudet, joten anniskelupassi on tarpeellinen.

Täytä hakemus heti, paikka täytetään pikaisesti.


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin