Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Liikenneasematyöntekijä Neste KivenlahtiEtsimme asiakasyrityksellemme Neste Kivenlahdelle koko- tai osa-aikaista liikenneasematyöntekijää.

Neste K -asemat ovat koko Suomen liikenneasemaverkoston kovinta kärkeä: asemilla panostetaan sekä puitteisiin että tuotteisiin uusilla, asiakaslähtöisemmillä tavoilla. Neste K -asemat tarjoavat maan mukavimmat tauot ja Suomessa jalostetut, huippulaatuiset Nesteen polttoaineet sekä muut sujuvassa liikenteessä tarvittavat tuotteet.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä, eduksi on pikaruoka- tai kahvilakokemus. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tunnet ikärajavalvottavien tuotteiden myyntiin liittyvät määräykset, sekä muut kassatyöhön liittyvät velvoitteet ja sinulla on hygieniapassi. Toivomme mahdollisuutta tehdä töitä aseman aukioloaikoina ma - pe 06 - 23, la 8-23 ja su 9 - 23.

Mikäli sinulla ei ole kokemusta kassatyöskentelystä annamme riittävän perehdytyksen työhön. Vastuuntunto ja halu oppia uusia asioita ovat edellytys, samoin kuin vähintään 18-vuoden ikä.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen vuokratyösuhteen, palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot ovat liikenneaseman aukioloaikojen mukaiset.
Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin