Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 1.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2018!

Tämän vuoden joulutervehdyksiin varatut varat olemme lahjoittaneet
AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.

Näitä haetaan juuri nyt

Luksustuotteiden myyjäHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Omistajamme ovat suomalaisia ja hoidamme tunnollisesti kaikki velvoitteet ja maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Haemme asiakasyrityksellemme luksustuotteiden myyjiä.

Uudenaikainen Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitseva koko kehon hyvinvointiin erikoistunut kauneusklinikka etsii joukkoonsa innokkaita luksustuotteiden myyjiä työskentelemään laadukkaiden ihonhoitotuotteiden parissa. Työskentelet omassa työhuoneessa kauniissa ja edustavissa työvaatteissa. Työtehtävänäsi on tavata päivässä kolmesta neljään asiakasta ja esitellä heille uusi tapa hoitaa ihoa. Asiakashankinta on tehty puolestasi. Työaika on noin 37,5 tuntia viikossa ja työajat sijoittuvat 9-19 välille ja joka toinen lauantai on työpäivä.

Mikäli olet halukas oppimaan uutta, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen tehtävään sekä tuotteeseen, joten kokemusta tai koulutusta alasta ei vaadita. Työssä menestyminen vaatii sitkeyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia konseptin mukaisesti.

Perustuntipalkka on 11 euroa tunnissa. Tämän lisäksi maksetaan kannustinpalkkioita konseptin mukaisesti hyvin hoidettujen asiakkaiden perusteella.
Viime kuukausien aikana toteutuneet kokonaispalkat ovat olleet n. 22 euroa tunnissa.

Haastattelut käynnistyvät välittömästi ja koulutus tehtävään alkaa 14.2.2018

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta www.henkilostopartneri.fi Huomioithan, että kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään Henkilöstöpartneri Vertico Oy:n kautta.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin