Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Näitä haetaan juuri nyt

Kivityöntekijä, Loimaan Kivi OyLoimaan Kiven erikoismyymälät ja jälleenmyyjät palvelevat kaikissa kivituotteissa. Myymälöistä löytyvät kattavat mallistot, suunnitteluohjelma sekä ammattitaitoinen henkilökunta.
Rakennuskiviprojektit Loimaan Kivi toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaan tuotetoimituksena tai avaimet käteen periaatteella. Autamme myös kivivalinnoissa ja kivirakenteiden suunnittelussa.
Loimaan Kivessä valmistuvat myös monet kiviveistokset. Loimaan Kivellä on pitkät perinteet yhteystyöstä maamme eturivin kuvanveistäjien kanssa.

Haemme asiakkaallemme Loimaan Kivelle pääkaupunkiseudun alueelle kahta hautakivi asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


Loimaan Kivi Oy on suomalaisen kiviteollisuuden parhaita perinteitä jatkava yritys, jonka voima perustuu monipuoliseen osaamiseen, kattavaan tuotantoketjun hallintaan ja ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen. Loimaan Kivi Oy on yksi Suomen tärkeimmistä graniitin jalostajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluu hautakivet, rakennuskivet ja sisustuskivet.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Hyvää fyysistä kuntoa
- C-luokan ajokorttia
- kokemusta kivi- tai rakennusalalta

Eduksi katsotaan:
- paikalla puhallustaito ja kultaus
- kokemus rakennus- tai luonnonkivestä
- kokemus keittiötasoista ja mittauksesta


Täytä hakemus www.henkilostopartneri.fi sivujemme kautta.

Lisätietoja Erja Nyholm puh 040 9696 466


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin