Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

MYYJÄ laukkukauppa BELIZIAAN / 30hHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erityisesti palvelualan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Haemme nyt BELIZIAAN MYYJÄÄ osa-aikaiseen, 30h tuntia/vko työsuhteeseen. Myymälä sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa.

Tehtäväsi on toimia ammattimaisena ja positiivisena myyjänä sekä huolehtia myymälän ulkoasusta, siisteydestä ja esillepanosta. Asiakkaalle hyvän mielen tuottaminen ja ratkaisun löytäminen on sinulle ensisijaisen tärkeää.

Olet hakemamme henkilö, mikäli

-Omaat hyvän tyylitajun, olet kiinnostunut laadusta ja merkkituotteista
-Haluat palvella laatutietoisia asiakkaita, ja sinulla on monen vuoden kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja henkilökohtaisesta myyntityöstä
-Haluat työskennellä yksilöllisten ja kauniiden tavaroiden parissa
-Sujuvan suomenkielen lisäksi osaat englantia sekä mahdollisesti ruotsia ja/tai venäjää
-Sinulla on hyvä paineensietokyky, osaat suoriutua useasta tehtävästä samanaikaisesti

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielekkään työn mukavassa tiimissä laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä ammattitaitoisen taustaorganisaation tuen. Työ on vuorotyötä kaupan aukioloaikojen mukaan. Palkka on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Täytä hakemuksesi pikaisesti www.henkilostopartneri.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin