Puhelinpäivystys

PUH 040 969 6430

ARKISIN ma-pe klo 6.30-20
La klo 7-17
Su klo 10-18

Ajankohtaista  Partnerina työnhaussa

  Henkilöstöpartneri on erikoistunut kaupan-, erikoiskaupan- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Kauttamme voit löytää erityyppisiä ravintola-, myynnin-, ja asiakaspalvelualan työpaikkoja. Asiakasyrityksemme koostuvat anniskelu- ja henkilöstöravintoloista, kahviloista, pienistä myymälöistä suuriin ketjumyymälöihin ja yleisimpiä työtehtäviä ovat muun muassa tarjoilija, kahvilatyöntekijä, keittiötyöntekijä, asiakasneuvoja, kaupan kassa, myyjä, erikoismyyjä, osastovastaava tai myymälänhoitaja.

  Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin.

  Tehtävämme on löytää asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan oikeanlaista henkilöstöä, joka on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään myös eteenpäin.

  Olemme mukana myös asiakasyrityksemme suorarekrytoinneissa, tällöin tehtävämme on suorittaa rekrytointiprosessi tehokkaasti ja ammattitaidolla.

  Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!